Syns du inte finns du inte. Om din presumtiva kund googlar och får upp ett antal företag är chansen stor att den som har en uppdaterad och informativ hemsida får jobbet före den som enbart finns på allabolag.se eller hitta.se. Om du har en hemsida som behöver göras om fixar jag det.

Men är då en hemsida garanti för att få kunder?

Nej, det är det inte. Men en välgjord och uppdaterad hemsida ökar chanserna. Att ha en hemsida som är omodern och inte uppdaterad på flera år kan vara sämre än att inte ha någon alls. Ibland kan det räcka med en enkel sida med lite information som t ex adress, telefonnummer och en karta. Ibland behövs mer information, allt från bildgallerier till prislistor.

Hur stor sida behövs?

Allt beror på vilken typ av verksamhet som ska marknadsföras. För ett företag som är väletablerat och inte behöver marknadsföring, då passar en enkel sida med företagets logga, eventuellt en bild och kontaktinformation bra. Det viktiga är att finnas. Sen kan man bygga på med mer information efterhand. För de allra flesta gäller en sida med undersidor som "Om", "Kontakt", "Tjänster" (eller liknande) och eventuella underrubriker till tjänsterna. Det är vad jag kallar en standardsida och det vanligaste alternativet. Lite mer avancerat är en sida med produkter, en webshop. Där fyller kunden själv sidan med produkter. Jag har gjort flera webshopar där jag stått för designen, kunden fyller på med innehåll och gör konfigureringar som behövs (betalningsalternativ, moms, frakt etc). Här hjälps vi åt om det behövs.

Vilken typ av sida som passar just DITT företag eller DIN förening, det bestämmer så klart du/ni. Det som behövs för att komma igång är att klicka på "Kontakt" nedan eller telefonsamtal till mig =)
OBS! Just nu har jag begränsad möjlighet att göra större projekt, men jag tar gärna emot din förfrågan så tar vi det därifrån. Kan jag inte åta mig jobbet har jag kollegor i branschen som jag han hänvisa till.