Har du inte tid eller kunskapen att sköta om och/eller uppdatera din hemsida? Under första året ingår Underhåll & Support, en tjänst som går att teckna även om det inte är jag som gjort din hemsida. En hemsida behöver underhållas. Om inte innehållet behöver uppdateras så behöver med all säkerhet "back-end" vara up-to-date.  Sen kan du välja om du vill betala lite varje kvartal eller betala årsvis för att jag ser till att din sida är uppdaterad.

En hackad hemsida blir dyr att återställa då det tar många timmar att fixa. Har du råkat ut för att din hemsida är onåbar kan jag var behjälplig i att rensa skadlig kod så att sidan blir nåbar igen.

KOM I GÅNG

Du behöver bestämma dig om du är villig att riskera att din sida blir onåbar och att de stora sökmotorerna, i synnerhet Google, svartlistar din sida pga skadlig kod. Hur viktigt är det att dina kunder faktiskt kan gå in på hemsidan för att söka information? Om du tecknar prenumeration på mina tjänster så kan du vara säker på att allt är uppdaterat ur säkerhetssynpunkt. Du betalar endera för ett helt år i förskott, eller för 3 månader i taget.

UNDERHÅLL

Ditt företag gör en hel del som borde visas upp för presumtiva kunder. Men du har inte tid, eller du vill inte lära dig hur man gör. Du kanske har en Facebooksida och/eller Instagram som du tycker är helt ok att uppdatera? Vem gör vad? Du kan anlita Monkybusiness för att sköta både hemsida och Facebook.

SUPPORT

Du eller någon annan på ditt företag vill sköta uppdateringarna själv. Men det finns ingen som riktigt kan det här med att sköta en hemsida. Det kan handla om en så enkel sak som att lägga ut att det är stängt pga utbildning eller att det är REA i butiken. I prenumerationstjänsten ingår support via mail. Du har garanterat svar inom 24 timmar.

SÄKERHET

Du kanske redan har en hemsida men du har inte tid att sköta om den. Det är viktigt att sidan är uppdaterad då hackare lätt tar sig igenom på sidor som har gammal version av WordPress eller där plugins inte ha uppdaterats. Detta kanske låter som grekiska och att "det händer inte mig". Men det händer tyvärr.

Om det är Monkybusiness som gjort din sida så ingår det i priset för sidan att jag går in och kollar över din sida i backend en gång i månaden första året. Om någon annan gjort sidan kan du ändå köpa prenumerationstjänsten av mig.

Upphovsrätt © 2022 Monkybusiness