Hej! Kul att du klickat dig vidare på min sida. Jag heter Monika och är född och uppvuxen i Forshaga som ligger i Värmland, nån mil norr om Karlstad.
Jag började med hemsidor redan 1998. Jag gick en utbildning där FrontPage användes, men det var inte riktigt min grej. Jag bestämde mig därför för att lära mig från grunden och lärde mig HTML.

Jag har en fil. kand i medie- och kommunikationsvetenskap från Karlstads universitet (2005).
Förutom kurserna som ingick i Multimedieprogrammet har jag också läst “Webbredaktörens arbete” på Karlstads universitet (2009) och “Internet Webbdesign med CMS-system” på Luleå universitet (2014).

Jag har en tjänst som IT-tekniker på Karlstads universitet sedan 2011 och är webbredaktör för IT-avdelningens webbsidor. Sedan 2009 är jag webb- och annonsansvarig för “Hemvändardagen”, ”Forshaga Marknad” och ”Brännbollsfesten” som alla är arrangemang för Forshaga IF, en av de lokala idrottsföreningarna.

Hemsidor gör jag på helger och kvällar om jag får ett uppdrag. När jag väl får ett projekt så går jag “all in” och jobbar dygnets alla vakna timmar för att nå resultat så fort som möjligt. Vi håller naturligtvis tät kontakt genom proceduren så att vi är överens. Det är DIN/ER sida och det ska vara precis så det ska kännas också. Att sidan speglar verksamheten.

Sedan maj 2018 är jag ansvarig utgivare för ForshagaDejeBladet www.forshagadejebladet.se

Upphovsrätt © 2022 Monkybusiness